Ze života u Svěžích větříků

23.11.2009 20:08

Víkend byl opět jako pokaždé náročný. V sobotu byl celé dopoledne s námi na cvičáku v Dětmarovicích Flubber alias Fabí. Byl super a ke konci mi usnul v klubovně na klíně :-)

Odpoledne se jeli kluci Fenomén - domácky mu říkáme Fram (je to majestátní jméno, které se na něj dokonale hodí)a Fantomas socializovat na rušné Karvinské náměstí. Přeci jen socializační období běží a nechceme nic zanedbat. Hoši neměli problém ani s lidma, autem, obojkem .. prostě frajeři. Jejich dovádění uprostřed města budilo ohlas a měli kluci plno diváků a fandů. Potrénovali jsme přivolání a potom odjeli i skluky na cvičák agility do Karviné, kde bratři pokračovali svorně v dalším dovádění, až usli vyčerpáním v rušném prostředí klubovny, kde se zrovna slavily narozeniny.

Pár fotek, které jsme ve městě udělali je ZDE.

Jinak Flubber již odjel do nového domova, tak mu přejeme hodně štěstí do života ! Ve středu by měl odjet i Fantomas. Zůstane doma Fram, myslím, že ve smečce se mu po sourozencích stýskat nebude a věřím, že takto krásný pes s tak velkým charisma si nové skvělé páníky v brzké době najde také !